Bagt Skinkekurv, serveret med Grillede Asparges og Lakrids Creme Fraiche
Gazpacho Alfredo, serveret med Råsyltede Agurk og Sprøde Brødcroutoner
Tigerrejer, serveret i Krydret Æblechutney
Hovedret:
“Grain Fed” Oksefilet
serveret med nye Danske Kartofler, Gulerødder dampet i orange og timian, spæd Dansk Kål, Forårsløg og Skalotteløg sauteret i smør hertil Portvins-Peber Creme
Dessert
Friske Danske Jordbær, serveret med rørt Hyldeblomst-Flødeis & Nøddebrud
Sankt Hans Menu
DKK259,00
Tapasanretning:
Bagt Skinkekurv, serveret med Grillede Asparges og Lakrids Creme Fraiche
Gazpacho Alfredo, serveret med Råsyltede Agurk og Sprøde Brødcroutoner
Tigerrejer, serveret i Krydret Æblechutney
Hovedret:
“Grain Fed” Oksefilet
serveret med nye Danske Kartofler, Gulerødder dampet i orange og timian, spæd Dansk Kål, Forårsløg og Skalotteløg sauteret i smør hertil Portvins-Peber Creme
Dessert
Friske Danske Jordbær, serveret med rørt Hyldeblomst-Flødeis & Nøddebrud