Konfirmation

Konfirmationen er en af de helt store fester
Vi står klar til at hjælpe med maden
Mad til Konfirmationen på hele Sjælland

Skal det være Buffet?

Ved at vælge buffet til konfirmationen får gæsterne flere forskellige retter at vælge mellem, og dermed er der altid noget for enhver smag. Festen bliver ofte lidt mere uformel med en buffet, da gæsterne får snakket mere sammen på kryds og tværs, når de mødes ved buffetbordet

Hvad skal der være på menuen?

Vi er klar til at hjælpe med at sammensætte menuen til den store konfirmationsdag.

Fx. er der vores forskellige buffeter

Skal det være Tallerkenanrettet?

Vil du gerne have et lidt mere formel og stilig fest, er en 3-retters middag det perfekte valg af mad til konfirmationen. Det er helt traditionelt med forret, hovedret og dessert. Som vært kan du bedre styre, hvornår gæsterne spiser, og hvornår der skal være pause til sange, taler eller anden underholdning

Inspiration

Buffet

Menu

195,-

pr. kuvert
minimum 10 personer

Vi glæder os til at hjælp med maden

Catering til Konfirmationen

Besøg os på Facebook

Skriv til os vi "kontakt" øverst på siden

Den lutherske kirker finder konfirmationen normalt sted i 13 til 15-års alderen. Tidligere var det tegn på, at konfirmanden var trådt ind i de voksnes rækker efter endt skolegang. Der er dog ingen øvre aldersgrænse for, hvornår man kan blive konfirmeret, og det hænder, at voksne lader sig konfirmere.

Før selve konfirmationen finder en konfirmationsforberedelse eller undervisning forestået af præsten (evt. suppleret af andre kirkelige medarbejdere) sted. Tidligere skulle konfirmanden "overhøres" i katekismus for at kunne konfirmeres.

De fleste konfirmander fejres efter den kirkelige handling af deres familie med en konfirmationsfest.

Efter konfirmationen fejres de unge også ofte ved blå mandag, hvor de går i byen.

Der findes også en borgerlig konfirmation, der ikke involverer kirkelige handlinger, men markerer overgangen fra barn til voksen. Den kaldes nonfirmation.

Wikipedia
Scroll til toppen

Skriv til os...